Ønsker du at kunne gøre en forskel i situationer hvor folk er kommet til skade?

Så skal du lære førstehjælp og det kan jeg hjælpe dig med. Jeg hedder Kenneth og er indehaver af Kenaid. Jeg startede Kenaid tilbage i 2014 med et ønske om, at gøre danskerne bedre til at yde førstehjælp.

Gennem mine 10 år i hæren har jeg oplevet vigtigheden af, hvad den rigtige træning og det rigtige tankesæt er værd i en tilspidset situation. Det at kunne falde tilbage på sin træning og bevare roen og overblikket når uheldet er ude, har afgørende betydning for udfaldet. Gennem min undervisning vil jeg sætte dig i stand til, at yde den korrekte førstehjælp. Alt efter hvilket førstehjælpskursus du vælger lærer du bl.a. at give førstehjælp til blokerede luftveje, standse blødninger og give hjertelungeredning til voksne og børn.

Som oversergent i Hæren har jeg undervist alt fra værnepligtige til professionelle sanitetssoldater i førstehjælp og sanitetstjeneste. Du/I er altså i trygge hænder hos en der har mange års undervisningserfaring.

Ønsker du at bestille et kursus eller har du en forespørgsel omkring et kursus? Skriv hvor mange du ønsker uddannet, forslag til dato og hvad i gerne vil lære. Så vender jeg tilbage inden for 24 timer.