fbpx

Førstehjælp i Auning

Auning er en lille by der ligger midt på Djursland. Byen har et godt handelsliv der bl.a. byder på dagligvarehandel, cafe, isenkræmmer og modetøj til herrer og damer. Det er her Kenaid hører til. Vi ønsker at fremme førstehjælpen i Auning!

I byen er der opsat 6 hjertestartere som er tilgængelige 24/7. Kenaid har selvfølgelig opsat en hjertestarter på hjemmeadressen, som også er tilgængelig alle døgnets 24 timer. Dermed følger vi Sundhedsstyrelsens anbefalinger om tilgængelighed. Præcis som vi også anbefaler vores kunder at gøre det.

Som førstehjælpsfirma der er bosat i Auning, ønsker vi at vise vejen. Det er vigtigt at hjertestarterne ikke kun er placeret i det offentlige rum da størstedelen af hjertestop sker i hjemmet. Ved at opsætte en hjertestarter på vores adresse i Auning, giver vi borgerne i lokalområdet muligheden for, at yde førstehjælp hurtigere.

Hastighed er yderst vigtigt i forbindelse med hjertestop. For hvert minut der går falder overlevelseschancerne med 10%. Hurtig og effektiv førstehjælp i form af hjertelungeredning og hjertestarter øger overlevelseschancerne markant.

Vi er dog ikke de eneste der tænker på førstehjælp i Auning. Grundejerforeningen på Lunavej har ligeledes taget et ansvar og opstillet en hjertestarter som er tilgængelig i alle døgnets timer. Rigtig flot initiativ, som tjener som forbillede for andre bolig-, andels- og grundejerforeninger.

Derudover er der opsat hjertestartere ved Sparekassen Djursland, Brix Grafisk Kommunikation, Auning Hallen, Djurslands Bank, Plejecenter Møllehjemmet og senest har institutionen Lillefod fået opsat en hjertestarter. I de måneder campingpladsen har sæson, er der også en hjertestarter tilgængelig her. Den er dog ikke registreret på Hjertestarter.dk. Den er dog tilgængelig 24 timer i døgnet når den er oppe.

Kenaid og førstehjælp i Auning

Vi er din førstehjælpsspecialist i Auning og Djursland. Vi er godkendte af Dansk Førstehjælpsråd og må udstede kompetencegivende førstehjælpsbeviser. Vi er også medlemmer af Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører. Alt sammen er det med til, at sikre kvaliteten i undervisningen.

Vi ønsker at være førstevalget når virksomheder og organisationer skal uddannes i førstehjælp i Auning og på Djursland. Ønsker du, at klæde dine medarbejdere på, så de kan håndtere ulykker i jeres organisation, så hold dig ikke tilbage. Vi er klar på et godt og sikkert samarbejde. Du kan finde vores kontaktoplysninger i menuen i toppen eller ringe nu på  eller sende os en mail på Husk, vi forhandler hjertestartere, hjertestarterskabe, serviceaftaler og førstehjælpsudstyr.

Hovsa!

Siden er ikke færdig. Hjemmesidedesigneren arbejder på højtryk og inden længe vil du kunne finde information om hjertestartere og emner der vedrører førstehjælp. I mellemtiden kan du fange mig på kontaktformularen.