fbpx

I dag er det international hjertestarterdag og i den forbindelse har TrygFonden lanceret deres hjerteløber app. her i Region Midt. Det har været en kæmpe stor success i Region Hovedstaden og nu er turen altså kommet til Region Midt. Du kan tilmelde dig i dag og systemet det går i gang fra kl. 12.00. Så skynd dig at hent appen og være med til at gøre en forskel

Når en person ringer 1-1-2 og melder hjertestop så er det vigtigt at hjælpen kommer hurtigt frem. For hvert minut hvor der ikke gøres noget falder overlevelsen med 10% pr. minut. Hjertelungeredning og anvendelsen af en hjertestarter øger overlevelsen markant.

Hvordan fungerer det?

Du henter Hjerteløber appen på din telefon (iPhone udgave) (Android udgave). Følg appens anvisninger når du opretter dig. Når du er oprettet, er du klar til ar rykke ud. Det er en god idé at orientere dig om, hvor den nærmeste hjertestarter er, så du ved hvor du skal løbe hen hvis du bliver aktiveret.

Hvis du bliver aktiveret går der en alarm på din telefon. Du vil blive spurgt om du kan tage alarmen. Hvis du svarer ja, får du positionen du skal løbe til og der kommer et kort frem. Se videoen herunder. Vi anbefaler at du prøver at tage en test alarm så du ved hvordan sirenen lyder og ser hvordan kortet fungerer. Åben appen. Tryk på burgermenuen i toppen af venstre hjørne. Vælg Test Alarm. Du skal nu ud på en lille løbe tur. God tur!

Ønsker du at være bedre klædt på som hjerteløber? Så kontakt os for at høre om dine muligheder. 292527295 eller info@kenaid.dk