fbpx

Hjertestartere

 Der findes mange forskellige hjertestartere så hvilken skal du vælge? Skal den give feedback til førstehjælperen så der opnås bedre kvalitet i hjertemassagen? Skal den have børnefunktion? Skal den tale flere forskellige sprog fordi i er en multinational arbejdsplads eller skal den kunne guide brugeren vha. video? Uanset hvad så kan vi hjælpe dig med at finde en hjertestarter der dækkes jeres behov. Er du i tvivl? Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.

Hjertestarterskabe

Korrekt opbevaring af din hjertestarter er yderst vigtigt for dens funktion. Opbevares hjertestarteren i det forkerte skab øges risikoen for at elektroder og batteri ikke fungerer. Vælg derfor et hjertestarterskab i ordentlig kvalitet med de rette funktioner. Har du brug for vejledning? Så er du velkommen til at kontakte os

Tryghedsaftaler til hjertestartere

En tryghedsaftale giver dig tryghed som hjertestarterfadder. Aftalen inkluderer bl.a. en lånehjertestarter hvis jeres maskine har været i brug, udskiftning af elektroder og batteri ved udløb og årligt eftersyn med en tryghedsskabende samtale. Du kan læse mere om tryghedsaftalen i vores brochure.

Mangler du noget?

Hjertestarter

 

Kenaid forhandler hjertestartere fra amerikanske Zoll og Defibtech. Begge producenter er kendt for at fremstille kvalitetsprodukter. Det er vigtigt at din hjertestarter opbevares korrekt. Hjertestarteren skal beskyttes mod varme og kulde og her er de dansk producerede skabe fra Cabix og Claus Andersen eminente. Begge skabe har varmeelementer og de kan også begge køle – i modsætning til mange af de billige skabe. Ønsker du rådgivning i forbindelse med dit køb af hjertestarter skal du endelig kontakte os. Du kan også læse meget mere i de artikler vi har liggende på vores førstehjælps blog. 

Hvert år rammes cirka 4000 danskere af hjertestop uden for hospitalet. Siden 2001 er overlevelsen 3 doblet. Dette skyldes at danskerne er blandt verdens bedste til at træde til ved hjertestop. I 67% af alle tilfælde har der været udført hjertelungeredning af forbipasserende inden ambulanccen ankommer. Ved hjertestop er hastighed altafgørende for overlevelse. For hvert minut der går, falder overlevelseschancen med 10%. Hjertelungeredning af høj kvalitet og en hjertestarter gør tilsammen en væsentlig forskel i forbindelse med overlevelsen.

Antallet af hjertestartere har været støt stigende de sidste 10 år. I dag er der 18.000 hjertestartere registreret på hjertestarternetværket. Desværre er det kun lidt over 8.000 der er tilgængelige 24 timer i døgnet. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at hjertestartere er tilgængelige i døgnets 24 timer. På denne måde kan de være med til at redde liv – også når virksomheden har lukket. 

På denne side samler vi alt hvad vi ved om hjertestartere. Du kan bl.a finde vores mega artikel om hvordan en hjertestarter fungerer. Du kan læse om hvad du skal være opmærksom på når du skal købe et skab til din hjertestarter. Kenaid har også selv en hjertestarter på adressen i Auning. Du kan også finde en genvej til vores kursus “Førsthjælp til hjertestop” som er et 4 timers kursus der følger Dansk Førstehjælpsråds anbefalinger. 

Blog: Hvad er en hjertestarter, hvordan fungerer den og hvordan bruges den?

Blog: Valg af hjertestarterskab – hvad skal du være opmærksom på

Kursus: Førstehjælp til hjertestop