fbpx

Det nye år er startet helt fantastisk for Kenaid og det vil vi gerne takke alle vores kunder for. I dag kan vi så løfte sløret for, at Kenaid er blevet medlem af Brancheforening for Hjertestartere. Brancheforeningen skal bl.a. være med til at løfte niveauet inden for branchen og det er vi stolte over at være en del af.

Hvem er brancheforeningen og hvad arbejder de for?

Brancheforening for Hjertestartere blev stiftet i 2018 og arbejder for at øge overlevelsen efter hjertestop uden for hospital bl.a. ved at sætte minimumskrav og standarder for foreningens medlemmer og rådgive myndigheder, brugere og forskningsmiljøer. Målet er at skabe større tryghed hos alle kunder i Danmark og give en fælles garanti for kvalitet. TrygFonden har støttet opstarten af brancheforeningen

Citat http://hjertestarterbranche.dk

Netop tryghed og kvalitet er to elementer som betyder meget for os. Således har vi været på jagt efter hjertestartere der har udløbne elektroder og batterier rundt om på Djursland. 

Vi skaber trygge rammer om hjertestarterfadderne og uddanner folk til at kunne skabe tryghed på deres arbejdsplads, i deres forening eller i deres lokalområde. Vi tror på, at vi gennem vores kurser kan få flere til at træde til og gøre en indsats.

Vores serviceaftaler er heller ikke bare en serviceaftale men en Tryghedsaftale. Detkalder vi den, fordi vi gerne vil skabe tryghed for danskerne i almindelig og for vores kunder i særdeleshed. Vores aftaler inkluderer altid en tryghedsskabende samtale hvor vi afmystificerer hjertestarteren og giver brugerne ro i maven.

Som medlem af Brancheforening for Hjertestartere har vi forpligtet os til at opfylde følgende krav

  • Sælger produkter, der som minimum er CE-mærkede
  • Imødekommer gældende regler for området
  • Imødekommer tekniske kriterier for registrering af solgte produkter med serienummer og lokation af enhed
  • Sikrer, at eventuelle underleverandører efterlever brancheforeningens formål og anbefalinger
  • Arbejder aktivt for, at alle solgte hjertestartere registreres på Hjertestarternetværket
  • Alle brancheforeningens medlemmer skal være en juridisk organisation med et dansk CVR-nummer

 Ønsker du at læse mere om Brancheforening for Hjertestartere findes de her.