fbpx

Brejnholt Randers

Kenaid er stolt leverandør af hjertestarterskab, tryghedsaftale og førstehjælpstræning til Brejnholts Tømmerhandel XL-Byg Randers

Situationen

 Brejnholts Tømmerhandel i Randers har længe haft en hjertestarter. Den har altid hængt på sin vante plads på kontoret. I forbindelse med en ombygning i kontorlokalerne blev hjertestarteren pillet ned. Da ombygningen var færdig, rejste spørgsmålet sig: ”Hvor skal hjertestarteren være, og hvem er i grunden ansvarlig for den?”. I kølvandet herpå opstod der også et behov for at genopfriske medarbejdernes førstehjælpskompetencer.

Udfordringen

 Den nye placering af hjertestarteren skulle tage højde for, at der tidligt om morgenen møder chauffører ind for at pakke varer på lastbiler. Disse skulle ha’ nem adgang til hjertestarteren såfremt behovet skulle opstå. En placering inde på kontoret ville kræve, at chaufførerne først skulle låse sig ind på selve tømmerhandlen, hvis de skulle ha’ fat i hjertestarteren. Alternativet var at placere den i en af lagerhallerne. Begge løsninger ville kræve, at der skulle benyttes nøgler for at få adgang til hjertestarteren. Dette kunne koste dyrebar tid.

 

  Løsningen

  Efter rådgivning fra os faldt valget på et Cabix udendørsskab. Skabet er placeret ved indgangen til byggemarkedet. Med denne placering er der nem adgang til hjertestarteren, for chaufførerne der møder ind før alle andre, og der er ligeledes nem adgang til den for kunder og medarbejdere i dagtimerne.

  Da skabet hænger lige ved indgangen, passerer der mange mennesker forbi hjertestarteren hver dag. En stor fordel ved Cabix udendørsskabet er, at det vha. lyd- og lyssignaler fortæller, hvis der er fejl på hjertestarten eller skabet. Det betyder at alle der passerer forbi, kan se at noget er galt og der kan blive taget hånd om situationen.

  Brejnholts Tømmerhandel har nu udpeget en ansvarlig for hjertestarteren. Hun kan altid ringe til os hvis der er problemer eller spørgsmål.

  Medarbejderne blev efterfølgende trænet i at anvende hjertestarteren og yde generel førstehjælp gennem scenariebaseret træning

  Vi er stolte over at kunne sige, at vi er leverandør til Brejnholts Tømmerhandel XL-BYG Randers.